21
Beauty Geheimen banner

Beauty geheimen | de moeite waard om ontdekt te worden

WIT
Tanden bleken binnen één uur onder supervisie van een tandarts bij Tandartspraktijk WIT®. Maak jouw tanden 6 tot 8 tinten witter met een langdurig resultaat door middel van de veilige PrevDent methode.
wit.nl

Instituut Essence
De facelift zonder snijden of spuiten. Geschikt voor gezicht- hals- buik- cellulite- benen- armen. Jouw huid is in professionele handen.
instituutessence.nl

Salus hair&skin
Ben je toe aan deskundig advies voor je haar? Bij Salus hair&skin kun je terecht voor een schitterende buitenkant en een gezonde binnenkant.
salushairskin.nl

The Body Clinic
Specialist op het gebied van huidverjonging. Je bent welkom voor rimpelbehandelingen met een natuurlijk resultaat bij The Body Clinic. De artsen zijn als beste getest door de Consumentenbond.
bodyclinic.nl

Aveda Dayspa Amsterdam
Waan je voor even op vakantie! Aveda Dayspa, gevestigd naast het Olympisch Stadion, staat al jaren garant voor de beste spa behandelingen.
dayspa.nl of 020 – 794 93 66.

Spa Gouda
Spa Gouda is de mooiste stads-spa voor ontspanning. Geniet een dag van het heerlijke lente-arrangement inclusief gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten.
spagouda.nl

Space 4 Beauty Amsterdam
Gezichtsbehandeling, microdermabrasie, huidverbetering met Sothys, harsen, pedicure en massage. Optimaal resultaat en ontspannen.
space4beautycentrum.nl

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail to someone