ChangeLaserClinic-slide18978 (1)
ChangeLaserClinic-slide18978 (1)

Beauty Lover | Change Laserclinic

Oprichter en eigenaresse Hana Moestoredjo-Hachmi is de uitdaging aan gegaan om iedereen te helpen om voor altijd af te zijn van ongewenste haargroei.

Wat is Change Laserclinic, en wat doen jullie?
Change Laserclinic is de enige kliniek in Amsterdam en omstreken die zich richt op 100% pijnloze en definitieve ontharing, m.b.v. de Soprano-laser. Na ca. 6-8 behandelingen ben je haarvrij.

Hoe ben je op het idee gekomen?
Iedereen heeft last van ongewenste haargroei. Haar onder de oksels, op de benen, armen en bikinilijn zijn enkele voorbeelden. Sommigen zijn al bekend met diverse lasertechnieken  zoals IPL en Lightsheer. Grote nadelen van al deze methodes zijn: behandelingen doen pijn en/of wekken irritaties op en haartjes zijn niet definitief verwijderd. Door de Soprano-laser hoef je nooit meer te scheren, waxen of harsen.

Toch leeft bij de meeste de gedachte dat ontharen pijnlijk is. Is dat terecht?
Die gedachte is wel terecht, maar na een bezoek bij Change Laserclinic niet meer. De techniek van de Sorpano-laser zorgt voor een geleidelijke opwarming van de huid tot een temperatuur van ca. 45 graden. De eiwitten van het haarzakje verliezen hun eigenschappen bij een temperatuur van 43 graden, waardoor haartjes definitief afstreven. Hierdoor zijn de behandelingen 100% pijnloos en worden als aangenaam ervaren.

Is het geschikt voor iedereen?
Ja. Mede vanwege de geleidelijke opwarming van de huid is het geschikt voor alle huid – en haartypes. Nog een voordeel is dat je na de behandeling direct kunt genieten van de zon of de zonnebank.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail to someone

Adresgegevens Change Laser Clinic

Ceintuurbaan 143
1072 GB Amsterdam
tel: 020 233 4531
changelaserclinic.nl