20151017_153934 (1)
20151017_153934 (1)

De hemel voor Raw & Organic food liefhebbers | Ubud in Bali

Bali, oh healthy Bali!

Bali kun je misschien wel ‘het nieuwe Ibiza’ noemen. Het is er hip, zonnig en ontzettend healthy. Vooral het plaatsje Ubud (midden Bali) is the place to be als je van yoga en massages houdt, maar ook als je de dag wilt beginnen en eindigen met verse groente en fruitshakes en het puurste voedsel dat je ooit in je leven geproefd hebt!

Middenin Ubud, tussen de kleine steegjes door, ligt een straat genaamd: Jl. Dewisita. De hemel voor   Raw & Organic food liefhebbers! Per toeval kwam ik er doorheen gescooterd en zowel aan de linker als aan de rechterkant heb je een zee aan keuzes tussen kleine warungs  (kleine eettentjes) die het puurste voedsel allertijden serveren. Voor de sfeer alleen zou je er eigenlijk al heen moeten gaan. Eettentjes aangekleed met zit-zakken, oude lessenaar stoelen, steigerhouten banken en gezellige lampions die her en der in de bomen hangen.

Mijn favorieten waren absoluut Soma cafe, voor de lekkerste organic cocktails (jawel), en ‘the seeds of life cafe’ met hun goddelijke acai bowl als ontbijt (met schijfjes banaan en boekweit chocochips).

Mocht je ooit nog naar Bali gaan, sla deze straat in Ubud dan niet over! Misschien wel leuk om te weten, beide cafés geven ook yogalessen en ‘the seeds of life cafe’ verzorgt daarnaast ook nog een  raw food kookcursus.

Let’s go Bali!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail to someone

Adresgegevens

Jl. Dewisita
Ubud, Bali