Rotterdam02_004-980x651 01
Rotterdam02_004-980x651 01

Ga snel, ga healthy, go BZZY!

Grappig, tussen alle ‘green’ coffeeshops in, ligt in het centrum van Nijmegen het ‘groene’ healthy fastfood eettentje BZZY. Inderdaad, voor als je in je drukke werkweek geen tijd/zin hebt om te koken, maar ook absoluut geen zin hebt in wéér een vette pizza of döner.

De 2 jonge eigenaren hebben dit ge-wel-di-ge concept een aantal jaren gelden gelanceerd, met als herkenbare maaltijden de ‘boosten’, ‘blends’ (de warme gerechten) en de ‘breezes’ (de salades). Seizoensafhankelijk wisselen ze de gerechten regelmatig, dus variatie ten top!

De absolute toppers vind ik de stamppotjes. Geloof me ik was hier ook NOOIT een fan van, maar ik zeg geen nee meer tegen een spinazieboost met gemarineerde kipstukjes, rode pestojus en zongedroogde tomaatjes. Of wat dacht je van de vega wortelboost met komijnenkaasblokjes en jus (of de niet vega versie: met balletjes en spekjes). Om over de avocadobreeze met gerookte kipfilet, oude kaas en dragondressing nog maar te zwijgen… zucht!

Extra healthy maakt het dat je maaltijd pas wordt bereid zodra je hier opdracht voor geeft. Daarnaast houden ze ook nog een rekening met de ADH* en worden alle ingrediënten die in jou maaltijd gaan dus gewogen en als klap op de vuurpijl krijg je bij elke bestelde maaltijd een gratis (ja mensen, het bestaat nog) flesje Spa Blauw.

Lang wachten?? Nee hoor, afhalen binnen 15 minuten en laten bezorgen binnen 3 kwartier.

YES, life still gets better people

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail to someone

Adresgegevens Bzzy healthy fastmeals

Tweede Walstraat 44
6511 LV Nijmegen
tel: 024-8484922
www.bzzy.nl