Pippa's 05
Pippa's 05

Hotspot in Haarlem| Pippa’s

Ook in Haarlem kun je tegenwoordig kiezen uit heel veel gezonde alternatieven als je buiten deur eet. Zo ook bij Pippa’s.

Hier geloven ze erin dat lekker en gezond prima samengaat. Puur en lekker eten, allemaal vers bereid. Kies uit broodjes, salades, borrelhapjes of een volledige maaltijd: vegetarisch, 100% plantaardig, biologisch of suikervrij. Voor ieder ‘dieet’ is er een ruime keuze. In deze vrolijk aangeklede hotspot kun je niet anders dan je thuis voelen. Geen zin om chique uit eten te gaan, maar toch fan van buiten de deur eten? Bij Pippa’s bestel je zelf aan de hippe bar en kun je daarna een plaatsje uitkiezen in het restaurant. Geen serveersters die om de haverklap aan je tafeltje staan of het gevoel dat je opnieuw moet bestellen om te mogen blijven zitten. Het is hier heerlijk ongedwongen.

Dit leuke adresje aan het Stationsplein is een plek om te werken, af te spreken, te shoppen, een (kinder)feestje te vieren of te spelen. Kinderen zijn meer dan welkom en zullen zich hier geen moment vervelen. Let op: ze zijn van dinsdag tot en met zondag geopend, maar wel maar van 10:00 uur tot 20:00 uur.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail to someone

Contactgegevens Pippa's

Stationsplein 64
2011 LM Haarlem
tel: 023-5343956
www.pippas.eu