South of Houston 06
South of Houston 06

Hotspot in Den Haag | South of Houston

Als je van lekker eten houdt, dan kan je bij South of Houston goed terecht. Een bruisend restaurant waar de liefde voor de horeca gelijk te voelen is, wanneer je een stap binnen zet.

Bij binnenkomst zie je gelijk een leuke leefbar waar mensen een lekker drankje en hapje aan het doen zijn.

Van huis uit hebben de twee eigenaren én tweeling meegekregen dat goed eten en gezelligheid erg belangrijk is! Daarom wordt er in de keuken gewerkt met alleen maar verse producten. Er is voor iedereen wat wils. Goede klassiekers staan op de kaart. Van een steak tartare en lobster bisque tot een truffel risotto en frozen yoghurt dessert (yammmm). Geen poespas en tierelantijntjes, maar puur en goed eten. In het restaurant hangt een goede vibe met een enthousiaste bediening.

Steaks
Waar ze bekend om staan zijn de Dry-aged meat. Eigenaren Jaimy en Dylan hebben hun inspiratie opgedaan in Amerika waar men al veel eerder met het drogingsproces van het vlees te werk ging. Bij South of Houston worden de steaks minimaal 3 weken gerijpt en gaan ze daarna pas het bord op. Door de rijping komen de intense smaken pas echt tot zijn recht. En dat was te proeven!

SoHo
South of Houston is vernoemd naar de bekende wijk SoHo in New York. Typische Amerikaanse bijgerechten zoals corn on the cob en de lekkerste macaroni and cheese zijn ook op de kaart terug te vinden. Sommige producten worden zelfs geïmporteerd vanuit de States.

Voor een hele beleving en een avondje uit met je vrienden, familie of heb je een date night? Dan kan je bij South of Houston goed terecht!

Het ligt op loopafstand van het centraal station Den Haag. Kom je niet uit de buurt? Dan is het ook zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan dit leuke restaurant!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail to someone

Contactgegevens South of Houston

South of Houston
Lange Houtstraat 03
2511 CV Den Haag
tel: 070-3260328
www.southofhouston.nl