Afbeelding-uitgelicht1
Afbeelding-uitgelicht1

Hotspot in Nijmegen | Mood conceptstore

In de mood voor een koffie? Meubels? Kleding? Accessoires? Grafische prints? Moet ik nog even doorgaan? Dan ben je bij deze conceptstore helemaal aan het juiste adres! Mood concepstore opende pas 2 jaar geleden haar deuren. De frisse inrichting die vol (lees: NIET propjevol) staat met de mooiste hippe ontwerpen van jonge labels, doet mij elke keer weer een beetje denken alsof ik in Brooklyn, New York City ben.

Een beetje het rauwe industrial gemixt met lieve, fijne kledingstukken. Het doel van de eigenaresse is om een platform te bieden aan jonge ontwerpers zoals zijzelf. Zodat ook zij deel uit kunnen gaan maken van het dagelijks winkelbeeld. Echt elk ontwerp in de conceptstore is uniek. Van bedelarmbandje, tot spiksplinternieuwe grafische schilderijtjes, tot leuke opgeknapte vintage meubelen. Leuk is dat de eigenaresse ook haar eigen label verkoopt in de MOOD conceptstore, namelijk BRUINLABEL. Accessoires zoals, portemonnees, telefoonhoesjes, armbanden, je kunt het zo gek niet bedenken, die je allemaal kunt herkennen aan leer, leer en nog eens leer (ECHT leer) en aan elke accessoire een koperen element. De accessoires worden handgemaakt in het atelier achterin de winkel.

Twijfel niet en vraag gewoon of je eens een kijkje mag nemen. Ben je dus op zoek naar iets écht unieks? Vergeet dan deze fijne conceptstore niet en wie weet sta jij binnenkort wel te shinen op dat ene feestje met een jurk die voor de verandering eens NIEMAND heeft.

Ps. volg de conceptstore ook op instagram. Het kan zomaar eens gebeuren dat daar ineens een super leuke win-actie voorbij komt…

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail to someone

Contactgegevens Mood Conceptstore

Marikenstraat 63
6511 PX Nijmegen
tel: 06 43583243
www.mood-conceptstore.nl