Habibah 05
Habibah 05

Ibiza Style | Habibah

Ibiza Style bij Habibah in Vlaardingen
Op zoek naar unieke tassen, sandalen, festivalbags en een bohemian gevoel? Ga naar www.habibah.nl of de conceptstore op Ibiza.

About Habibah
Habibah werd opgericht door Fatima en Feije in 2012. Het is ontstaan vanuit totaal verschillende carrières. Habibah zijn gevestigd in Nederland van waaruit geleverd wordt aan consumenten en retailers over de hele wereld. Begin april 2015 is Habibah een kleine conceptstore begonnen op Ibiza.

De naam
De naam ‘Habibah’ is de naam van Arabisch meisje en betekent vriendin of geliefde, die is gekozen voor een speciale reden. Het klinkt goed en kan worden gelezen van links naar rechts en vice versa. De naam is een herinnering en eerbetoon aan de veel te jong overleden Habibah, grote vriend van Fatima.

De producten
Veel van de producten zijn met de hand gemaakt en hebben een moderne etnische look en feel met levendige kleuren. De materialen die worden gebruikt zijn geweven palmbladeren, leer en vintage stoffen. De inspiratie wordt gehaald uit het reizen naar vele andere gebieden waaronder Ibiza en Noord-Afrika en uit de bezoeken aan festivals en concerten.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail to someone

Contactgegevens Habibah

Begoniastraat 19
3135 XA Vlaardingen
tel: 088 422 422 4
www.habibah.nl