B-dressed 03
B-dressed 03

Laat B-Dressed voor jou kiezen!

Wil jij een nieuwe (werk)outfit? Weet jij niet hoe jezelf het beste kunt kleden? Zie jij door de winkels het shirt niet meer? Of lijkt het je gewoon een leuke ervaring om aangekleed te worden door een personal shopper? Dan is B-Dressed wat voor jou!

Na het succes van personal shopping services voor mannen zoals Outfittery en the Cloakroom was het wachten op de vrouwelijke equivalent. Speciaal voor All Time Favorites hebben we deze service getest.

Je begint met een online stijlquiz. Dit kan uiteraard met een glaasje champagne erbij maar het kan ook op werk, of op de bank met een kopje thee. Na de stijlquiz moet je een formaat box kiezen. De boxen zijn vernoemd naar de Kardashian sisters, waarbij box Kim inderdaad de grootste is. Wij kiezen voor de Kylie t.w.v. €225,-.

Vervolgens wordt er gebeld: “Hallo met je personal shopper van B-Dressed”. Om de maten en wensen door te nemen. Ik geef aan een nieuwe werkoutfit te willen die niet te zakelijk is.

Eind van de week gaat de bel..een waar #Zalandomoment maar dan anders. Het logo is niet voor niets een cadeautje. Het voelt echt als een cadeautje, dit houd ik in gedachte voor de verjaardag van mijn zus die ook wel te porren is voor style-insert. En tadaaaa….het eindresultaat!

Een outfit met onder andere kleding van Second Female, Lucy Paris en FRNCH #inthepocket!

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail to someone

Contactgegevens B-Dressed

1e Passeerdersdwarsstraat 76
1016 XD Amsterdam
tel: 020 3585983
www.b-dressed.nl