Schone Lei 09
Schone Lei 09

Op het terras | De schone lei in Rotterdam

Voor het beste terras mét uitzicht schuif je aan bij De Schone Lei in Rotterdam. Hier geniet je van een adembenemend uitzicht op de skyline van de Maasstad.

De brasserie is gevestigd in het karakteristieke Minang Kabauhuis aan de noordoever van de Kralings Plas. Je kunt zowel op het ruime terras direct aan het water, als in de gezellige brasesrie genieten van het adembenemende uitzicht op de skyline van wereldstad Rotterdam.

Menu
De chef-kok stelt meerdere keren per jaar een seizoensgebonden diner- en lunchkaart samen. Daarnaast kan je bijpassende wijn uitkiezen uit het geselecteerde wijnarrangement. Naast de reguliere menukaart wordt er maandelijks een culinair thema zoals de kreeftmaand, mosselmaand, wildmaand of stamppottenmaand georganiseerd.

Zaalhuur
De Schone Lei heeft ook een aparte zaalgedeelte genaamd: Zaal de Havelaar. De sfeervolle zaal kan ook ruimer gemaakt worden door te koppelen aan de serre.

Boottocht
De brasserie Schone Lei heeft eigen reddingssloep genaamd Quelle Belle. De sloep neemt je meer over de Rotterdamse wateren zoals de Kralingse Plas, de Rotte of zelfs de Maas.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail to someone

Contactgegevens De schone lei

Plaszoom 500
3062 CL Rotterdam
tel: 010 – 21 21 555
www.deschonelei.nl