Pannenkoekenboederij 01
Pannenkoekenboederij 01

Pannenkoekenboerderij aan de rand van het bos en duin | Langs Berg en Dal

Langs Berg en Dal is gevestigd in een oude boerderij aan de rand van het bos en duin. Het restaurant, terras en de kinderspeelruimtes vormen het middelpunt. Met oog voor de locatie maakt Langs Berg en Dal uniek. Het duin is smal maar afwisselend, wind en water maakten er de duinen en de mens plantte er bossen. Betonnen bunkers en een golvende Atlantikmuur zijn tastbare overblijfselen van de tweede wereld oorlog. Een gouden combinatie “Hollands Duin”.

Samen met hun jonge team serveren zij, te midden van een sfeervolle gezellige inrichting en de ambachtelijke pannenkoekenklassiekers ook andere specialiteiten. De befaamde saté verzorgt een glimlach. Een reden waarom ook gasten uit de bollenstreek graag steeds aanschuiven.

Langs Berg en Dal is al 2 generaties in familiebezit. Ooit begonnen zij een pannenkoekenrestaurant en vervolgens door de jaren gegroeid in een eigentijds kindvriendelijk restaurant voor ieder zijn smaak en een ruime keuze aan lekkere pannenkoeken en heerlijke vlees- en visgerechten.

Bij hun ligt de nadruk op persoonlijke gastvrije service, lekker eten en een ongedwongen kindvriendelijke sfeer.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail to someone

Adresgegevens Langs Berg en Dal

Langevelderlaan 22
2204 BD Noordwijk
tel: 252-372474
www.langsbergendal.nl